pubrunda-square-900p

POPULÄRAST: RIB TUR – PUBRUNDA MED 3 ÖLSTOPP, OSTRON & BUBBEL PÅ BRYGGAN

Ta med dina kollegor ut på en lugn & fartfylld ribbåts tur genom trånga passager och via oerhört vackra platser i Bohusläns fantastiska skärgård. Åstol, Klädesholmen, Kyrkesund & unika Pater Noster är de vanligaste stoppen.
Vi tar tre stopp på vägen för en svalkande öl eller glas vitt på bryggan.

895

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2-4 timmar

Ingår: RIB tur, 3 öl eller cider, ostron & bubbel (alkoholfritt finnes)

rib-tur-square-900p

RIB TUR LYX FRÅN MARSTRAND TILL KÄRINGÖN T/R INKL. 2H VÄNTETID

Ta med dina vänner på en unik lunch eller utflykt till Bohuspärlan Käringön. Kombinera fartfyllt RIB åkande med en utsökt lunch eller middag och njut av Bohusläns vackra skärgård. Ni hinner inte ha tråkigt! Vi hämtar er i Marstrand för en trevlig tur längs Bohusläns kust. Vi glider genom Marstrand, Kyrkesund och Mollösund innan vi girar västerut mot Käringön. Ni bokar själva lunch eller middag på Petterssons Krog (0304-560 19). Ni är lika torra när ni åker som när ni kommer tillbaka!

995

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 4-5 timmar

Inklusive 2h väntetid

Ni bokar lunchen själva

salsafari_square_350p

RIB TUR MED SÄLSAFARI

Följ med våra RIB båtar ut till skären söder om Marstrand eller ut till Hamneskär och fyren Pater Noster. Här har vi bestående och starka sälkolonier, kolonierna består av tre arter Gråsäl, Knubbsäl och Vikare. Har vi tur kan klipporna vara täckta av 50-100 sälar och om tystnad råder ombord kan det endast skilja några fåtal meter från dem och oss. Glöm inte Kameran! Ett häftigt möte som detta får ni inte missa att fånga.

595

(Minst 4 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar

SONY DSC

RIB TUR MED OSTRON & BUBBEL PÅ BRYGGAN

Följ med oss på vår ostronskola med ”bubbel”, samt ta del av information om hur ostron odlas på Sveriges västkust. Vi erbjuder detta arrangemang från Marstrand. Efter en liten kort båttur från Marstrand anländer ni till Hamneskär/Pater Noster eller Åstol. Här blir det en liten kort guidning vid ankomst. På bryggan får ni lära er öppna och provsmaka läckerheterna tillsammans med ett glas utsökt bubbel om ni önskar. Detta är en rolig och lärorik aktivitet för alla typer av grupper.

749

(Minst 4 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2 timmar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RIB TUR MED PATER NOSTER BESÖK & SJÖBODSLYX

”Följ med oss ut på ett av det mest attraktiva och uppskattade arrangemang vi har att erbjuda i Bohuslän. Lyxa er i vår sjöbod med havets läckerheter”

Vi hämtar upp er med våra RIB båtar i Marstrand, Göteborg eller efter eget önskemål, vi styr mot en okänd destination där ni får ta del av skärgårdens historia och känna fartvinden fläkta. Efter ett kort stopp på Hamneskär (Pater Noster) går vår resa vidare till vår alldeles egen skärgårdsö.

Väl framme tar vår värd emot er och guidar er fram till vår sjöbod medan havskräftorna svalnar på “klipporna”. I Sjöboden avnjuter ni en förstklassig seafood eller BBQ buffé med bara det bästa vita vinet.

Ostron & bubbel serveras på bryggan.

Efter njutningen bär det tillbaka till verkligheten!

1395

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 3-5 timmar

Ingår:Rib tur, guidning, ostron & bubbel, skaldjursbuffé

Dryck tillkommer

paternoster-square-900p

RIB TUR TILL PATER NOSTER MED ”FYRSNACK”

Ön Hamneskär och fyren Pater Noster skymtas borta i horisonten rakt väster om Marstrand ca 10-15 minuter. Ta tillfället i akt och besök en av västkustens sista Heidenstamfyrar! En av världens vackraste fyrar. Transporten sker i våra RIB båtar och är en väldigt lugn och trygg tur som skall passa nästan alla. En magisk upplevelse.

595

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2 timmar

rib-square-900p

RIB TRANSPORT GÖTEBORG TILL VILLA MARITIME

Skall du från Göteborg till Hotell Villa Maritime kan du ta RIB från Operan eller Klippan eller Långedrags Värdshus/GKSS. Why not?

695

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar

match-race-square-900p

MATCHRACE-SEGLING I MARSTRAND DS 37

Matchrace-segling hör Marstrand till. Nu kan du som aldrig har provat på segling eller du som är erfaren segla i klassiska Match Cup vatten utanför Södra Strandverket i Marstrand. Med våra Matchracing båtar kan äventyret börja. Aktiviteterna kan med fördel kombineras med er vistelse i Marstrand.

Matchrace 8-48 personer 995:- pp ex moms

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Teambuilding

Tidsåtgång: ca 2-4 timmar

fisketur-sqare-600p

FISKETUR – SKALDJURSTUR MED OSTRON & BUBBEL

Krabbfisket & Kräftfisket kan bedrivas i princip året om, säsongen speglar sig på hur åtkomsten är på dessa skaldjur. Följ med oss ut på en härlig upplevelse som ni någonstans har smakat på, men aldrig fysiskt kommit i kontakt med! Ni följer med våra erfarna fiskare som kommer guida er runt Marstrands/Åstols fantastiska fiskevatten. Ni kommer få ta del av grunderna hur fisket bedrivs. Burarna skall dras upp för hand, rensas från skaldjur och andra bottenlevande djur, därefter agnas om och återsättas på fiskeplatsen. Sedan blir det ostron & bubbel!
Vattnen runt Marstrand är omtalade för sitt fantastiska fiske sedan länge!

895

(Minst 4 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunnskap

Tidsåtgång: ca 3 timmar

*All utrustning

vm_thumb_06_hummer_1600p

HUMMERFISKE START 27 SEP 2021

Vissa saker kan man bara göra en viss tid på året – det är det som gör dem så exklusiva. Hummerfisket startar alltid första måndagen efter 20 september och pågår fram till 31 dec. Hummerfisket med Hotell Villa Maritime hör hösten till, vi är med stolthet en av de största aktören med riktiga fiskebåtar i denna delen av Bohuslän. Vi åker ut och vittjar hummertinorna och får undertiden ta del av skepparens kunskaper om hummerfiskets hemligheter.
Se vår hummerfiske-film här!

795

(Minst 2 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunnskap

Tidsåtgång: ca 3 timmar

Kontakta hotellet för Hummerfiskepaket med logi

*All utrustning

geo

GEOCASHING (MODERN TIPSPROMENAD MED GPS I MARSTRAND)

Geocaching är en aktivitet som passar alla, små som stora grupper. Man kanske kan kalla det för en modern version av gömma nyckeln eller skattjakt med GPS. Detta är en modern form för tipspromenad där du och ditt lag tar er till olika positioner runt Marstand med hjälp av en GPS som dessutom har inbyggd kamera. När ni hittar till en station (position) kan det vara flera alternativ t.ex. lösa en klurig uppgift, svara på en fråga om Marstrand eller svara på tekniska frågor som kurs till olika fyrar eller platser i din närhet. Det kan även vara praktiska övningar eller att hitta en gömd skatt som laget skall dokumentera med kamera…

149

(Minst 4 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunnskap

Tidsåtgång: ca 2 timmar

pater-noster-dagstur-square-900p

DAGSTUR TILL PATER NOSTER MED 1H STOPP

VILL DU BESÖKA PATER NOSTER?
KONTAKTA OSS

495/595

(Minst 2 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunnskap

Tidsåtgång: ca 1,5 H

Skärmavbild 2018-01-28 kl. 11.08.25

NY! VIDEO MUSIK QUIZ

Hur ser er Musik kunskap ut? Häng med på vårt Quiz som garanterat kommer se till att det blir fart! Här gäller det att både ha bra kännedom från dåtid till nutid, lite gammal MTV kunskaper är inte helt fel heller!

195 kr/person

Aktivitetstyp: Kunskap/lagtävling

Tidsåtgång: ca 1,5 timmar

Minimum 10 betalande gäster

Skärmavbild 2019-05-15 kl. 20.12.57

Walkabout på Marstrandsön med iPad NYHET! POPULÄRAST

Alla lag får utdelad en iPad. Promenaden kan börja. När ni hittar till en station (position) kommer det upp en fråga med olika svarsalternativ i iPaden.

Lagen tävlar inbördes med hjälp av poäng.  Detta är en miljövänlig och allmänbildande aktivitet som passar för alla gruppstorlekar. När lagen kommer tillbaka görs en poängsammanställning, prisutdelning vid återkomst eller vid middag eller lunchpaus!

Rolig & allmänbildade aktivitet som passar bra grupper eller som lagtävling.

275 kr/person

Aktivitetstyp: Kunskap/lagtävling

Tidsåtgång: ca 1,5 timmar

Minimum 4 betalande gäster