pubrunda-square-900p

POPULÄRAST
RIB-tur: Pubrunda med 3 ölstopp samt 3-kamp på bryggan. Besök på Åstol, Klädesholmen & Pater Noster

Ta med dina kollegor ut på en lugn & fartfylld ribbåts tur genom trånga passager och via oerhört vackra platser i Bohusläns fantastiska skärgård. Åstol, Klädesholmen, Kyrkesund & unika Pater Noster är de vanligaste stoppen. Ingår även en 3-kamp på brygga om så önskas.

Fr 895

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2-4 timmar

Ingår: RIB tur, 3 öl eller cider & 3-kamp

rib-tur-square-531p

RIB tur: Göteborg till Marstrand med utsökt 3-rätters lyxmiddag på kajen

Detta är en av våra populäraste aktiviteter för kundbjudningar. Våra RIB båtar hämtar upp er i Göteborg eller enligt eget önskemål. Vi tar en lugn resa ut i Göteborgs skärgård innan vi viker av norrut mot Marstrand.  Genom Albrektsunds kanal serveras ett glas bubbel och Marstrand öppnar sig i fören! Har vi tur så kan vi få se sälar som ligger och njuter i solen!
Avslutningsvis anländer vi till en trevlig skärgårdsrestaurang där en förstklassig middag är uppdukad och bara väntar på er! Efter middagen väntar bussen som tar er tillbaka till Göteborg och nya äventyr….

1290

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2-6 timmar

*Buss Marstrand-Göteborg tillkommer ca 1 990 kr

Ingår:RIB tur, bubbel under Rib turen, 3-rätters utsökt middag.

*Dryck tillkommer

rib-square-900p

RIB tur med Geocaching & 3-kamp på skärgårdsöar

RIB Geocaching är en aktivitet där ni som deltagare sätts på prov. Med GPS/IPad, kluriga frågor och uppgifter skall ni ta er runt i skärgården.

Detta är en populär konferens-aktivitet. Här gäller det att kombinera kunskaper och erfarenhet inom gruppen för att lösa mängder av olika uppgifter och övningar, en högteknologisk form av den klassiska poängpromenaden.

Vi delar in er i lag och sedan blir ni tilldelade en GPS/iPad och en båt med skeppare, tillsammans ska ni lista ut var de olika positionerna ligger gömda. Ni pekar och skepparen styr, felnavigering är något som straffar sig här! När ni kommit fram till rätt position skall ni lösa en uppgift, ofta på tid. Ju snabbare ni klarar uppgiften desto lättare blir det att vinna.

En häftig kombinations-upplevelse som kommer skapa minnen för livet! Exempel på platser som vi kan besöka: Åstol, Klädesholmen, Dyrön, Skärhamn och Pater Noster! Självklart ordnar vi start och avslut på andra platser efter era önskemål.

749

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunskap/Lagövning

Tidsåtgång: ca 2-3 timmar

Ingår: Rib tur, Geo, 3-kamp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RIB Safari med besök Marstrand, Åstol, Klädesholmen & Pater Noster

Njut & upplev de vackra platser i västkustens fantastiska skärgård som Marstrand, Åstol, Klädesholmen, & Pater Noster. Perfekt som konferensaktivitet!

RIB tur genom en fantastisk skärgård innan vi landar på en av våra underbara öar och njuter av tillvaron. En lugn RIB båts tur som är perfekt för en “time out” under en konferens. Där ni hoppar av er lite träsmak på västkustens vågor för att få ny kraft, inspiration, ett mer sammansvetsat gäng och gemensamma samtalsämnen!

  • Besök ett av kustens mest kända landmärken Hamneskär (Pater Noster), ett stenkast från Marstrand. En hisnande upplevelse i kombination med lugnet och tystnaden på Hamneskär.
  • Eller varför inte utforska Åstol, Klädesholmen och en tur genom Jungfruhålet, innan färden fortsätter till Kyrkesund för en öl på bryggan.

Möjligheterna är många och bättre än att uppleva Marstrand & Bohuslän från en RIB finns inte! Självklart ordnar vi start och avslut på andra platser efter era önskemål

795

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2-3 timmar

Ingår:Rib tur, öl på bryggan samt en 3-kamp

salsafari_square_350p

RIB tur med Sälsafari

Följ med våra RIB-båtar ut till skären söder om Marstrand eller ut till Hamneskär och fyren Pater Noster.
Här har vi bestående och starka sälkolonier, kolonierna består av tre arter: Gråsäl, Knubbsäl och Vikare. Har vi tur kan klipporna vara täckta av 50-100 sälar och om tystnad råder ombord kan det endast skilja några fåtal meter från dem och oss. Glöm inte Kameran! Ett häftigt möte som detta får ni inte missa.

495

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar

Ingår: Rib tur & sälsafarie

pater-noster-dagstur-square-900p

RIB tur med Pater Noster besök & Sjöbodslyx

“Följ med oss ut på ett av det mest attraktiva och uppskattade arrangemang vi har att erbjuda i Bohuslän. Lyxa er i vår sjöbod med havets läckerheter!”

Vi hämtar upp er med våra RIB båtar i Marstrand, Göteborg eller efter eget önskemål, vi styr mot en okänd destination där ni får ta del av skärgårdens historia och känna fartvinden fläkta. Efter ett kort stopp på Hamneskär (Pater Noster) går vår resa vidare till vår alldeles egen skärgårdsö.

Väl framme tar vår värd emot er och guidar er fram till vår sjöbod medan havskräftorna svalnar på “klipporna”. I Sjöboden avnjuter ni en förstklassig seafood eller BBQ buffé med bara det bästa vita vinet.

Ostron & bubbel serveras på bryggan.

Efter njutningen bär det tillbaka till verkligheten!

1 395

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/ Kunskap

Tidsåtgång: ca 3-5 timmar

Ingår:RIB tur, förstklassiga skaldjursbuffé, ostron & bubbel

*Dryck tillkommer

paternoster-square-900p

POPULÄRAST: RIB tur till Hamneskär (Pater Noster) med ostron & bubbel & 3 kamp

Ön Hamneskär och fyren Pater Noster skymtas borta i horisonten rakt väster om Marstrand ca 10-15 minuter. Ta tillfället i akt och besök en av västkustens sista Heidenstamfyrar! En av världens vackraste fyrar. Transporten sker i våra RIB båtar och är en väldigt lugn och trygg tur som skall passa nästan alla. En magisk upplevelse!

749

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/ Kunskap

Tidsåtgång: ca 2 timmar

Ingår:RIB tur, ostron & bubbel & 3-kamp

*Ev dryck tillkommer

segelbatar-square-350p

Matchrace-segling i Marstrand DS 37

Matchrace-segling hör Marstrand till. Nu kan du som aldrig har provat på segling eller du som är erfaren segla i klassiska Match Cup vatten utanför Södra Strandverket i Marstrand. Med våra Matchracing båtar DS 37 kan äventyret börja. DS 37 är den klassiska båten användes under klassiska Matchcup veckan i Marstrand i åratal.

Aktiviteterna kan med fördel kombineras med er konferens. Även om du inte har bokat din konferens eller paket genom Marstrand Event kan du gärna boka din konferensaktivitet genom oss eller det hotell ni valt. Vi samarbetar med alla hotell i Marstrand och Bohuslän. Följ med oss ut i skärgården och låt dig inspireras?
Välkommen till Marstrand och Bohuslän!
Matchracing båtarna är en 7-8 meter lång modern kappseglingsbåt som är enkel att hantera, även för den mest oerfarne seglaren. Den är lättmanövrerad, säker och snabb.

En av anledningarna till att denna aktivitet med Matchracing båtar har blivit så populär, är att varje deltagare aktivt får skota, trimma och styra båten tillsammans med en erfaren instruktör ombord.

Att segla är givande och roligt. Att man seglar på den legendariska matchrace arenan utanför Strandverket gör ju inte saken sämre. Inga förkunskaper krävs, en instruktör per båt samt all utrustning ingår.

-Matchrace Basic är en lite enklare segling som passar för alla och kräver inga förkunskaper.

-Matchrace Advance är för mer vana seglare som kan hantera båtarna själva. Där ingår även följebåt & domare.

Så här går det till:

En kort bana med fyra bojar, start- kryss- och länsmärken, läggs ut nära stranden/bryggan så att icke seglande deltagare kan se på när kollegorna tävlar.

Efter varje race byter båtarna besättningar och varje runda tar ca 20 min. Alla lagen möter varandra under dagens lopp med avslutande finalsegling. Denna form av kappsegling upplevs av deltagarna som rolig och spännande och kan med fördel även användas i team-building-syfte.

Det skapas naturligt en form av vi-känsla och kamratskap som stannar kvar under lång tid. Seglarställ och flytvästar finns att låna.

  • Matchrace 8-48 personer 995:- pp ex moms (2-4 båtar, 4 -8 lag)
  • MATCHRACE ADVANCE + 1500 kr (följebåt/domare)

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Teambuilding/Upplevelse/Kunskap

Tidsåtgång: ca 2-3 timmar

Ingår:Matchrace, seglingsinstruktör,  fika & vatten, seglingskläder

3-kamp-square-900p

Kick-Off aktivitetsdag i Marstrand, Matchrace, RIB tur, 3-kamp & lunch på bryggan

Det perfekta upplägget för att sätta fart på era kollegor eller kunder. Kom ut till oss i Marstrand för er KICK-OFF. Kombinera Matchrace-segling med en kort RIB tur samt 3-kamp på bryggan. Lunch på bryggan. Uppgradera er till en underbar lyxig middag på kvällen innan bussen tar er tillbaka till Göteborg. Aktiviteterna kan med fördel kombineras med er konferens.

1295

(Minst 12 betalande personer)

Aktivitetstyp: Teambuilding/Upplevelse

Tidsåtgång: ca 3-5 timmar

Ingår:Matchrace, RIb tur, 3-kamp & lunch på bryggan

All utrustning

fisketur-sqare-600p

Fisketur eller Skaldjurstur med ostron & bubbel

Krabbfisket & Kräftfisket kan bedrivas i princip året om, säsongen speglar sig på hur åtkomsten är på dessa skaldjur. Följ med oss ut på en härlig upplevelse som ni någonstans har smakat på, men aldrig fysiskt kommit i kontakt med! Ni följer med våra erfarna fiskare som kommer guida er runt Marstrands/Åstols fantastiska fiskevatten. Ni kommer få ta del av grunderna hur fisket bedrivs. Burarna skall dras upp för hand, rensas från skaldjur och andra bottenlevande djur, därefter agnas om och återsättas på fiskeplatsen. Sedan blir det ostron & bubbel!
Vattnen runt Marstrand är omtalade för sitt fantastiska fiske sedan länge!

895

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunskap

Tidsåtgång: ca 3 timmar

All utrustning

vm_thumb_06_hummer_1600p

Hummerfiske start 27 sep 2021

Vissa saker kan man bara göra en viss tid på året – det är det som gör dem så exklusiva. Hummerfisket startar alltid första måndagen efter 20 september och pågår fram till 31 dec. Hummerfisket med Hotell Villa Maritime hör hösten till, vi är med stolthet en av de största aktören med riktiga fiskebåtar i denna delen av Bohuslän. Vi åker ut och vittjar hummertinorna och får under tiden ta del av skepparens kunskaper om hummerfiskets hemligheter.
Se vår Hummerfiske-film här!

795

(Minst 4 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunskap

Tidsåtgång: ca 2-4 timmar

Ingår:Hummerfiske & fika.

All utrustning ingår, flytoveraller, mössa & handskar

storm-03

Social Matlagningsaktivitet i Marstrand

Lär er kockens knep för att få till den perfekta skärgårdsmiddagen, tillaga en Trerätters meny precis vid Havet! I vår nya Event & konferenslokal som är belägen mitt i Marstrands hamn, blir ni omhändertagna av vår kock som kommer agera er handledare under hela aktiviteten. Social & lärorik aktivitet.

1190

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Social/Kunskap

Tidsåtgång: ca 4 timmar

Ingår: Handledning & råvaror

Ev dryck tillkommer

carlsten-square-900p

Skattjakt på Marstrandsön med iPad, POPULÄRAST

Klurig skattjakt på Marstrandsön.

Vår lekledare tar hand om er vid ankomst. Rolig & allmänbildande skattjakt på Marstrandsön med iPad.

Under skattjakten skall ni besvara kluriga frågor som dyker upp i IPaden när ni kommer fram till rätt position. Svarar ni rätt på frågan får ni en ledtråd som leder er fram till den stora Skatten…..jakten kan börja….

Lagindelning kan ni göra själva eller så gör vi det på plats när ni kommer.

Vi kan genomföra skattjakt för upp till ca 200 personer. Skulle ni vara fler så kontakta oss gärna för diskussion om upplägg.

275

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Kunskap

Tidsåtgång: ca 1,5-2,5 timmar

Ev dryck tillkommer

lek-pa-bryggan-square-900p

POPULÄR
Marin 5-kamp (rolig & fartfylld)

Marin 5-Kamp bygger på maritima aktiviteter som vi sätter ihop med eller åt er. Aktiviteterna bygger på ett bra samarbete i laget där alla kompletterar varandra med kunskap, detta kommer ge er en rejäl dos kustkänsla!

Urval av aktiviteter:
Räkstafett | Krabbfiske & Krabbrace | Ostronöppning/bubbel | Knopen

349

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Lek/Kunskap

Tidsåtgång: ca 1-2 timmar

5-kamp-square-900p

Rolig 3-kamp/5-kamp

Stärk gemenskapen och ha roligt tillsammans med dina kollegor & vänner på kajen.
3 eller 5-kampen bygger på aktiviteter där man skall öka sammanhållningen i laget. Här arbetar ni aktivt tillsammans där alla kompletterar varandra med kunskap. Vi har ett stort urval av aktiviteter som vi sätter ihop med eller åt er.

195/245

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Lek/Kunskap

Tidsåtgång: ca 1-2 timmar

geo

Geocaching (modern tipspromenad med GPS i Marstrand)

Geocaching är en aktivitet som passar alla, små som stora grupper. Man kanske kan kalla det för en modern version av gömma nyckeln eller skattjakt med GPS. Detta är en modern form för tipspromenad där du och ditt lag tar er till olika positioner runt Marstrand med hjälp av en GPS som dessutom har inbyggd kamera. När ni hittar till en station (position) kan det vara flera alternativ t.ex. lösa en klurig uppgift, svara på en fråga om Marstrand eller svara på tekniska frågor som kurs till olika fyrar eller platser i din närhet. Det kan även vara praktiska övningar eller att hitta en gömd skatt som laget skall dokumentera med kamera…

149

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Lek/Kunskap

Tidsåtgång: ca 1-2 timmar

stadsvanring-marstrand-square

Stadsvandring – Guidad tur i Marstrands Samhälle

Helt i Lasse-Majas anda tar vi oss runt i den bebyggda delen av Marstrand och berättar om alltifrån Marstrands tillkomst till var vi står idag via både krig, sillfiske och …societetsliv. Fakta, viktiga årtal och skrönor vävs ihop i en härlig blandning.
Priser: Guide 600 kr + 75 kr/per person

Fr 75

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Kunskap

Tidsåtgång: ca 1-2 timmar

carlsten-square-900p

Carlstens Fästning – Guidad tur

Guidad tur är ett måste vid ert besök i Marstrand. Fascinerande historia i historisk miljö. Guider finnes på olika språk samt med eller utan Karolineruniform.
Inträde 100 kr per person

+ Guide  1495 kr+ 100 kr/ per person inträde
+ Guide med karoliner uniform 1 995 kr+ 100 kr per person inträde

Fr 100

Aktivitetstyp: Kunskap

Tidsåtgång: ca 1-2 timmar

mordgata

Mordmysterium

Lös en mordgåta under middagen.
Det är ett nytt och spännande koncept att lösa ett Mordmysterium genom diskussion och improvisation. Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som mordgåtan ska lösas. Alla deltagare får en egen roll med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen.

Fr 290

Aktivitetstyp: Lek/Kunskap

Tidsåtgång: ca 3-4 timmar

rib-revslider

RIB TUR FRÅN GÖTEBORG TILL MARSTRAND

Skall du från Göteborg på konferens till Hotell Villa Maritime kan du ta RIB från Operan eller Klippan eller Långedrags Värdshus/GKSS. Why not?

695

Aktivitetstyp: Upplevelse

Minimum 10 betalande passagerare

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar

Skärmavbild 2018-01-28 kl. 11.08.25

NY! VIDEO MUSIK QUIZ

Hur ser er musik-kunskap ut? Häng med på vårt Quiz som garanterat kommer se till att det blir fart! Här gäller det att både ha bra kännedom från dåtid till nutid, lite gammal MTV kunskaper är inte helt fel heller!

195 kr/person

Aktivitetstyp: Kunskap/lagtävling

Tidsåtgång: ca 1,5 timmar

Minimum 10 betalande gäster

middag-square-900p

LÄR DIG MIXA ALKOHOLFRIA DRINKAR

Vi lär er mixa tre olika alkaholfria drinkar, rolig och ”nyttig” aktivitet, perfekt innan middag.

179 kr/person

Aktivitetstyp: Kunskap

Tidsåtgång: ca 1 timme

Minimum 10 betalande gäster

A Inlands

BESÖK INLANDS BRYGGERI-VISNING & PROVSMAKNING

Du är välkommen till vårt bryggeri där vi börjar med att berätta om ölbryggning och om Södra Bohusläns historia. Sedan får du en rundtur i vår brygghall och vi visar vilka processer som görs för att få en färdig flaska hantverksöl. Vi avslutar med provsmakning av våra fyra ölsorter. Tips, önskar ni sätta lite extra guldkant på er aktivitet kan ni hyra den Lilla Blå Marstrandsfärjan kallad Spårvagnen. Spårvagnen hämtar er vid hotellet, väntar och tar er tillbaka till oss!

240 kr/person

Aktivitetstyp: Kunskap/historia

Tidsåtgång: ca 1,5 timmar

Minimum 10 betalande gäster

+ 50 kr/person färjebiljett tillkommer eller

lägg till transport med lilla blåa färjan t/r 3000 kr/grupp max 30 personer

Skärmavbild 2019-05-15 kl. 20.12.57

Walkabout på Marstrandsön med iPad NYHET! POPULÄRAST

Alla lag får utdelad en iPad. Promenaden kan börja. När ni hittar till en station (position) kommer det upp en fråga med olika svarsalternativ i iPaden.

Lagen tävlar inbördes med hjälp av poäng. Detta är en miljövänlig och allmänbildande aktivitet som passar för alla gruppstorlekar. När lagen kommer tillbaka görs en poängsammanställning, prisutdelning vid återkomst eller vid middag eller lunchpaus!

Rolig & allmänbildade aktivitet som passar bra grupper eller som lagtävling.

Kommer 275 kr/person

Aktivitetstyp: Kunskap/lagtävling

Tidsåtgång: ca 1,5 timmar

Minimum 8 betalande gäster