Vissa saker kan man bara göra en viss tid på året – det är det som gör dem så exklusiva. Vilken succé förra året!!! Var ute i god tid inför årets konferens & hummerfiske med start 25 sep 2023.

Hummerfisket startar alltid första måndagen efter 20 september och pågår fram till 31 december. I år startar hummerfisket 25 sep 2023. Hummerfisket på Hotell Villa Maritime hör hösten till, vi är med stolthet en av de största aktören med riktiga fiskebåtar i denna delen av Bohuslän. Vi åker ut och vittjar hummertinorna och får under tiden ta del av skepparens kunskaper om livet som hummer,  hummerfiskets hemligheter och Marstrands historia.

Vattnet runt Marstrand är erkänt för sitt fina hummerfiske och det är ingen tillfällighet att de vassaste hummerfiskarna bor här. Du får uppleva både den vackra skärgårdsmiljön och hummerfisket på nära håll, och man behöver inte vara inbiten fiskare för att fascineras av ”havets svarta guld”. Ni själva får dra upp hummertinorna från botten, rensa burarna (förhoppningsvis med hummer i) och sist men inte minst, agna om för att sätta tillbaka buren på sin rätta plats.
I vårt konferens & hummerfiskepaket ingår hummerfiske, konferenslokal, boende i våra fina hotellstudios, lunch, eftermiddagsfika samt hummersupé eller skaldjursplatå med 1/2 färsk hummer i båda valen samt en fin frukostbuffé nästa morgon.

Närheten till Landvetter & Göteborg (ca 45 minuter) gör Marstrand till den perfekta utgångspunkten för Hummerfiske i Bohuslän. Njut av kvällen med en utsökt hummermiddag i vår egen restaurang samt ett utmärkt boende vid kajkanten på Marstrandsön. Bättre blir det inte!

HUMMERFISKE- OCH KONFERENSPAKET
2495

I våra Hummerfiskepaket ingår hummerfiske, fullt utrustad toppmoderna konferenslokaler, boende i våra fina hotellstudios, utsökt lunch, eftermiddagsfika samt hummersupé med 1/2 färsk hummer. (Notera att ni kan byta Hummersupé mot en skaldjursplatå om hela sällskapet väljer att byta), boende i dubbelrum och en härlig frukostbuffé.

Hummerfisketurer

08.30 Första turen / alla dagar
09.00 Andra turen / alla dagar
11.30 Tredje turen / alla dagar
12.30 Fjärde turen / alla dagar
14.00 Femte turen / alla dagar
14.30 Sjätte turen / alla dagar

Inget möte är det andra likt och vi skräddarsyr gärna era besök/konferenser efter önskemål. Välkommen till Marstrand – västkustens pärla. 35-45 min från centrala Göteborg, 45 min från Landvetter!

Detta ingår

Konferens & Hummerfiske

Nedan är ett programförslag, vi anpassar givetvis programmet efter era önskemål
Dag ett:

Ankomst till Marstrand

Boende i fina dubbelrum/hotellstudios (inklusive frukost)

Kostnadsfri parkering på Koön

Färjan Koön- Marstrandsön ingår (tar två minuter)

Samling bryggan för information och utdelning av varma heldräkter (tag med egna mössor och vantar)

Vi drar hummertinor och under turen avnjuter vi en lätt fika med varm dryck på en ö eller i båten

Ni vittjar hummertinor, lär er om Hummerns spännande liv, hummerfikse i Bohuslän och Marstrand

Utsökt lunch efter hummerfisket

Halvdag med konferenslokal inkl. f.m. eller e.m. kaffe med all utrustning, internet, projektor, fm och em kaffe, godis, frukt och vatten

Hummersupé med 1/2  färsk hummer i vår egen restaurang (kan bytas mot en Skaldjursbuffé med 1/2 hummer)

Entré till bastu och gym, biljard & pingis

Kvällen är ung och baren är öppen…till senast 02.30

Pris baserad på boende i dubbelrum, tillägg enkelrum.

Dag två:

Frukostbuffé

Hemresa

erbjudande & tillval

Erbjudande: Kom kvällen innan Hummerfiske och konferens 1495 per person

OBS! Kommer du långväga från eller inte kan vara i Marstrand på morgonen på grund av resan hit så går det fint att starta med Hummerfiske på em eller så rekommenderar vi att du kommer kvällen innan hummerfiske och konferens då får du mest ut av dagen.

Vi har ett utmärkt ”kom kvällen innan paket”  på Hotell Villa Maritime på Marstrandsön med logi och 3-rätters middag, gym & bastu samt en utsökt frukost innan hummerfisket nästa dag för 1 495 kr/person/dubbelrum

Valfria tillval till Konferens & Hummerfiske

Boende i enkelrum: + 395 kr/person

Halvdagskonferens dag 2 inkl. f.m kaffe & lunch & konferenslokal med all utrustning: + 445 kr/person

Heldagskonferens dag 2 inkl. f.m/e.m kaffe & lunch & konferenslokal med all utrustning: + 595 kr/person

Koka Hummer på Bryggan: 495 kr/person (OBS! Gäller enbart grupper, priset är inklusive 1/2 hummer, färskt bröd och ajoli)

RIB båt Göteborg till Marstrand: + 7 500 kr/båt (max 12 personer per RIB båt. Vi har många båtar och max kapacitet ca 100 personer)

Buss tillbaka till/från Göteborg: + 2 690 kr per buss enkel

Vinpaket till middag: + 395 kr/person (fördrink, 3 glas vin/öl, avec & kaffe)

Alla priser exkl. moms

För fler konferensaktiviteter se Aktiviteter.

Välkommen med din förfrågan

Här kan du enkelt göra en konferensförfrågan hos oss. Din förfrågan behandlas omgående och vår konferensavdelning kommer kontakta dig inom kort. Vi hörs snart!