Vid kajkanten på vackra Marstrandsön (det är ju på ön man vill vistas)

Foto: SE360

Här bor du i rymliga hotellstudios direkt på kajen.

Våra rum är inga vanliga hotellrum. Hos oss bor man i hotellstudios med hall, badrum, kök, matplats och vardagsrum med ett eller två sovrum. De är särskilt populära under sommaren när Hotell Villa Maritime förvandlas till ett semesterparadis. Varje hotellstudio har ett komplett utrustad kök.

Under den varma delen av året är vår innergård en oas med uppvärmd swimmingpool och grillplats. Vårt gym, bastu, pingis & biljard står till gästens förfogande under hela året.

Till oss kommer man för att promenera, gå på utsökta restauranger, besöka några av öns konstgallerier, fira eller konferera, tillbringa sin semester eller bara för att njuta och må gott.

Det är populärt att hyra veckovis på Hotell Villa Maritime sommartid.

Restaurangen

Vår restaurang med bästa läge mitt framför gästhamnen och är öppen året runt. Här välkomnas du i en hemtrevlig atmosfär där vi erbjuder en varierad meny med allt mellan lunch & middag.

I restaurangen ryms sällskap för ca 150 personer.

Sommartid blir vår restaurang ännu större då vi utökar dels på vår veranda och den inglasade uteserveringen på kajkanten.

Möt våren på västkustens pärla – Marstrandsön. Stanna en natt, en weekend eller en vecka med bedårande havsutsikt hos oss på Hotell Villa Maritime och njut av allt vad Bohuslän och västerhavet har att erbjuda. Perfekt avkoppling för både den lilla som stora familjen. Vandra runt Marstrandsön eller vinterbada!

*Vi har 70 fina hotellstudios i klassisk marin stil med ett eller två separata sovrum. Hos oss bor ni i hotellstudios med hall, badrum, kök, matplats och vardagsrum med ett eller två sovrum., de flesta med balkong med utsikt över hamnen eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning som vakar över staden.

Varmt välkommen till oss – det trevliga hotellet på Marstrandsön.

Allt detta ingår!

Boende i våra fina Hotellstudios (bäddat & klart)

Fina vandringsleder direkt utanför dörren. Vandringskarta över Marstrandsön/Koön finnes i receptionen.

Vår uppvärmda pool, bastu, gym, biljard & bordtennis finns att tillgå.