Aktuella tjänster

KOCK – HELTID

Du har en positiv inställning och ser möjligheter. Du har ett brinnande intresse för mat & service och du ser det som en självklarhet att dela med dig av dina erfarenheter till dina arbetskamrater. Erfarenheter av liknande tjänst/er med goda referenser ser vi som en fördel. Körkort med tillgång till bil är en fördel då du kommer att arbeta sena kvällar. Övernattningsmöjligheter finnes. Som kock på Hotell Villa Maritime är dina huvudsakliga uppgifter att arbetet under dina arbetspass med 100% fokus på våra gäster. Du kommer även att coacha dina medarbetare, säkerställa att rutiner följs, beställa varor samt vara ett bollplank och stöd till vår restaurangchef.

SOMMARJOBB – MED CHANS TILL FÖRLÄNGNING

Vår omtyckta restaurang Storm på kajen på Marstrandsön tar snart på sig sommarkostymen och öppnar upp uteserveringen med Marstrands bästa läge.  Skaldjursbufféer, sommardrinkar och a la carte hela dagen är vad som gäller. Vi söker goa och arbetsglada medarbetare med tidigare erfarenhet av restaurangbranschen eller viljan att lära sig. Men gillar du att arbeta med oss och gästerna älskar din mat och service så finns det goda chanser till förlängning.

Det vi söker är

Kockar med anställningsgrad 100%

En kallskänka med anställningsgrad 100%

En bartender med erfarenhet av servering, anställningsgrad 100%

Servispersonal med 3 års erfarenhet, varierande anställningsgrader 50% – 100%.

Ansökan

Vi vill att du tar chansen att bli en av oss och jobba på Hotell Villa Maritime. Vi vill att du ska vara glad och positiv. Vi vill att du ska vara sugen på en ny utmaning och vi vill att du skickar en ansökan till info@villa-maritime.se