Meny

Bröllopsmeny

Förrätt:

 

Skaldjurssoppa med rostad tomat, skaldjur, västerbottenoststång samt dillaioli

 

Sotad kalvcarpaccio med picklad svamp

 

Parmesancreme och basilikatapenade

 

Brioche med skaldjursröra, sikrom, plocksallad och tångpärlor

Ingår i bröllopsmenyn

Huvudrätt:

Hummerfärserad Bergtungsfile med mandelpotatisstomp, hummersås smaksatt med lime samt friterad dill

 

Örtgrillad Kalventrecote med dragonsmör, potatiskaka, portvinsås samt råstekt sparris och parmesan

 

Smörstekt Rödtungsfile, Karl-Johanssvampsrisotto, Nebbiolosky, ugnsbakade plommontomater och basilikaolja

 

Majskyckling med Serranoskinka, salvia samt gräddkokt kronärtskocka , Parmesanslungad Amadinepotatis

 

Ugnsbakad torskrygg med friterad vårrulle fylld med grönsaker och skaldjur, samt en hummer-rödvinssky

Ingår i bröllopsmenyn

Efterrätt:

Creme brule med äpplesorbet och mandelkrutonger

 

Panna cotta med vit choklad samt vaniljmarinerade sommarbär

 

Mörk chokladcreme med havssalt, olivolja och brödchips samt färska hallon

Ingår i bröllopsmenyn

Vid provsmakning väljer ni 2 förrätter, huvudrätter & efterrätter!