Meny
Bröllopsmeny
Förrätt:
Skaldjurssoppa med rostad tomat, skaldjur, västerbottenoststång samt dillaioli
Sotad kalvcarpaccio med picklad svamp
Parmesancreme och basilikatapenade
Brioche med skaldjursröra, sikrom, plocksallad och tångpärlor
Ingår i bröllopsmenyn
Huvudrätt:
Hummerfärserad Bergtungsfile med mandelpotatisstomp, hummersås smaksatt med lime samt friterad dill
Örtgrillad Kalventrecote med dragonsmör, potatiskaka, portvinsås samt råstekt sparris och parmesan
Smörstekt Rödtungsfile, Karl-Johanssvampsrisotto, Nebbiolosky, ugnsbakade plommontomater och basilikaolja
Majskyckling med Serranoskinka, salvia samt gräddkokt kronärtskocka , Parmesanslungad Amadinepotatis
Ugnsbakad torskrygg med friterad vårrulle fylld med grönsaker och skaldjur, samt en hummer-rödvinssky
Ingår i bröllopsmenyn
Efterrätt:
Creme brule med äpplesorbet och mandelkrutonger
Panna cotta med vit choklad samt vaniljmarinerade sommarbär
Mörk chokladcreme med havssalt, olivolja och brödchips samt färska hallon
Ingår i bröllopsmenyn
Vid provsmakning väljer ni 2 förrätter, huvudrätter & efterrätter!
Boka bord online
Välkommen att beställa bord online hos oss. Grupper över 6 personer vänligen mejla eller ring in din bokning till oss. (Guldhörnan kan dock bokas upp till 12 personer).
Klicka på knappen nedan för att boka bord: