Vid kajkanten på vackra Marstrandsön (det är ju på ön man vill vistas)

Foto: SE360

Här bor du i rymliga hotellstudios direkt på kajen.

Våra rum är inga vanliga hotellrum. Hos oss bor man i hotellstudios med hall, badrum, kök, matplats och vardagsrum med ett eller två sovrum. De är särskilt populära under sommaren när Hotell Villa Maritime förvandlas till ett semesterparadis. Varje hotellstudio har ett komplett utrustad kök.

Under den varma delen av året är vår innergård en oas med uppvärmd swimmingpool och grillplats. Vårt gym, bastu, pingis & biljard står till gästens förfogande under hela året.

Till oss kommer man för att promenera, gå på utsökta restauranger, besöka några av öns konstgallerier, fira eller konferera, tillbringa sin semester eller bara för att njuta och må gott.

Det är populärt att hyra veckovis på Hotell Villa Maritime sommartid.

Restaurangen

Vår restaurang med bästa läge mitt framför gästhamnen och är öppen året runt. Här välkomnas du i en hemtrevlig atmosfär där vi erbjuder en varierad meny med allt mellan lunch & middag.

I restaurangen ryms sällskap för ca 150 personer.

Sommartid blir vår restaurang ännu större då vi utökar dels på vår veranda och den inglasade uteserveringen på kajkanten.

Möt våren på västkustens pärla – Marstrandsön. Stanna en natt, en weekend eller en vecka med bedårande havsutsikt hos oss på Hotell Villa Maritime och njut av allt vad Bohuslän och västerhavet har att erbjuda. Perfekt avkoppling för både den lilla som stora familjen. Vandra runt Marstrandsön eller vinterbada!
Varmt välkommen till oss – det trevliga hotellet på Marstrandsön.

Priser

Studio med 2 separata sovrum juni, juli & augusti: från 3495 kr/natt utan frukost

I dessa tider har ni tre alternativ gällande frukost:

  1. Ni kan köpa till frukost på plats!
  2. Ni beställer en fin fin frukostbricka till rummet för 189 kr pp
  3. Ni gör egen frukost, affär finnes på ön, ni har ett fullt utrustad kök.
  4. Ni tar en klassisk Seglarfrukost på Bergs Konditori (Rekommenderas)

*Vi har 70 fina hotellstudios i klassisk marin stil med ett eller två separata sovrum. Hos oss bor ni i hotellstudios med hall, badrum, kök, matplats och vardagsrum med ett eller två sovrum., de flesta med balkong med utsikt över hamnen eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning som vakar över staden.

Priserna gäller med incheckning alla dagar 1 maj till 30 september.

Allt detta ingår!

Boende i våra fina Hotellstudios (bäddat & klart)

Vandringskarta över Marstrandsön/Koön.

Vår uppvärmda pool, bastu, gym, biljard & bordtennis finns att tillgå.

Restaurangen är öppen alla dagar under sommaren.

Boka här

COVID-19

Hotell Villa Maritime på Marstrandsön tar utbredningen av Covid – 19 på största allvar och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer för att begränsa smittspridningen. Detta gör vi genom att städa extra noga i våra lokaler, möblerar glesare i vår restaurang och har utökade hygien och karantänregler för våra medarbetare. Då Hotell Villa Maritime på Marstrandsön är ett mindre hotell så har vi naturligt inga stora folksamlingar. Vi uppskattar att du som gäst är fullt frisk när du besöker oss och stannar hemma vid minsta symptom. Notera att vi även är ett av få Hotell i Sverige som använder elektrostatisk sanering av rum & allmänna utrymmen.

Tack för att du är noggrann.

Boka

Här kan du enkelt göra en bokningsförfrågan hos oss. Din förfrågan behandlas omgående och ett förslag kommer skickas till angiven e-post. Välkommen till oss på Hotell Villa Maritime!