Superpaket just nu!

FÖR PRIVATPERSONER & FAMILJER  ALLA FRE-LÖR-SÖN TOM 31 MARS

Möt våren på västkustens pärla – Marstrandsön. Stanna en natt eller en hel weekend med bedårande havsutsikt hos oss på Hotell Villa Maritime och njut av allt vad Bohuslän och västerhavet har att erbjuda. Perfekt avkoppling för både den lilla som stora familjen. Vandra runt Marstrandsön eller vinterbada! Erbjudandet sträcker sig till och med den 31 mars-2021  – boka redan idag!
Varmt välkommen till oss – det trevliga hotellet på Marstrandsön.

Priser

Studio med 2 separata sovrum för max 4 personer: endast 1295 kr/natt utan frukost. OMBOKNINGSBAR TOM 31/3-2021 MEN EJ ÅTERBETALNINGSBAR

Studio med 2 separata sovrum för max 4 personer: endast 1495 kr/natt utan frukost. OMBOKNING & AVBOKNINGS & ÅTERBETALNIGSBAR TOM 18.00 DAGEN INNAN ANKOMST

 

*Fin fin frukostbricka kan köpas på plats för 149 kr pp

*Vi har 70 fina lägenheter i klassisk marin stil, i form av studios, lägenheter med ett och två separata sovrum. Alla lägenheter har ett fullt utrustat kök och vardagsrum, de flesta med balkong med utsikt över hamnen eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning som vakar över staden.

Priserna gäller med incheckning alla dagar tom 31 mars 2021.

(Erbjudande gäller ej i perioden 22 dec 2020 tom 1 jan 2021)

Allt detta ingår!

Boende i våra fina hotellägenheter med garanterad Havsutsikt och frukostbuffé.

Vandringskarta över Marstrandsön/Koön.

Vår bastu, gym, biljard & bordtennis finns att tillgå, kostnadsfritt!

Restaurangen är öppen alla dagar.

Boka här

COVID-19

Hotell Villa Maritime på Marstrandsön tar utbredningen av Covid – 19 på största allvar och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer för att begränsa smittspridningen. Detta gör vi genom att städa extra noga i våra lokaler, möblerar glesare i vår restaurang och har utökade hygien och karantänregler för våra medarbetare. Då Hotell Villa Maritime på Marstrandsön är ett mindre hotell så har vi naturligt inga stora folksamlingar. Vi uppskattar att du som gäst är fullt frisk när du besöker oss och stannar hemma vid minsta symptom. Notera att vi även är ett av få Hotell i Sverige som använder elektrostatisk sanering av rum & allmänna utrymmen.

Tack för att du är noggrann.

Boka Superpaket

Här kan du enkelt boka Superpaketet hos oss. Din bokning behandlas omgående och en bekräftelse kommer skickas till angiven e-post. Välkommen till oss på Hotell Villa Maritime!

  Välj det alternativ du vill boka *

  Välj rumstyp*


  Datum för ankomst*

  Datum för avresa*

  Antal vuxna*

  Antal barn*


  Förnamn*

  Efternamn*

  Telefonnummer*

  E-post*

  Gatuadress*

  Postnummer*

  Postort*

  Land*

  Eventuellt meddelande